onsdag 25 mars 2009

Online again:)



Nuså. Ny dator upphämtad.
NU fattar jag verkligen hur kass den andra datorn va. Det är ju ungefär som att jämföra en Skoda med en Ferrari... Nu kör jag Ferrari :)
Fattar inte att jag föll i den butiks fällan. Brukar ju inte göra det. Men vad gör man inte när ens dator dör på lördag o det är stängt där jag skulle gått egentligen.
Nu är det ju en som är specialiserad på datorer som beställt denna speciellt till mig efter mina krav på, design, utseende, prestanda o funktioner. Då blir det ju bra.
För er som är intresserade av vad jag köpt kan kolla länken www.sonystyle.se. Nu sitter jag o för över alla program o all information från hårddisken. Tur jag har jobbat klart för i veckan få jag har gott om tid :)

I kattväg så är alla ungarna sålda nu. Bedtime Storys sitter jag på själv en stund. Kanske behåller jag båda eller bara en, vi får se hur dom utvecklas. Lizzie har inte direkt mjuknat upp och Red-Hot tycker hon ska flytta härifrån. Har inte sett några flytningar eller några tecken på att hon skulle inte må bra. Men man vet aldrig.

Idag kommer Scandal Beautys ägare och hälsar på, dom jobbar så mycket och vill hämta henne när det är lite mera ledig tid, antingen till helgen eller nästa vecka.

2 kommentarer:

  1. Vilken läcker liten sak! Sitter med en gammal, seg och förfärligt otymplig dator nu... Huh!

    SvaraRadera
  2. ..ha ha ha "nu kör jag Ferrari".....men måste medge att tjusig är den..

    SvaraRadera