torsdag 11 juni 2009

Snapshot


Litet kort taget med mobilen på Red-Hot. Hon är stor som ett hus måste jag säga, tror det kan vara 4-6 ungar som väntar på att få se dagens ljus.

Har fått hem Bedtime Story, som började löpa precis NU... jätteskoj ;)
Dessutom är Alfons som galen och ska vara på henne.... helt koko. Han har då väl aldrig visat något intresse för någon hona sen han blev kastrerad för 100 år sen, men henne... då går det bra. Han va likadan förra gången hon löpte :)

Kattungarna börjar anpassa sig till det vilda livet här hemma. Black Widow är ju helt överlycklig av att ha fått hem 2 nya lekkompisar.
Dressed In Tuxedo flyttar till Magic nu i helgen. Kastrering och allt gick fin fint, helt otroligt glad för min nya hemveterinär Marianne Lindsjöö. Hon är ju alltså specialicerad på hjärtsjukdomar, men jobbar mest med hästar o större djur nu. Men hon är så duktig och det känns så skönt att få en andra åsikt om Dressed In Tuxedos blåsljud, som han tyvärr har.

Va också och fixade tänderna på grabbarna i måndags. Goofys tänder va inte direkt någon rolig historia :(
Usch! Han har någon form av "tandlossning" och tänderna blir urgröpta. Men inga lösa tänder eller något sånt. Så det blir att gå lite oftare o putsa dom och hålla dom fräscha och fina. Det sköna är också att få bort den äckliga lukten från hans mun.
Alfons tänder va i mycket bättre skick, har faktiskt aldrig tagit tandsten på honom förut. Han har alltid haft fina tänder och aldrig haft dålig lukt ur munnen. Men det där är jag helt övertygad om att det ligger i linjerna.
Allt som allt gick det på 1 timme för 2 katter. Helt otroligt, och på andra ställen vill dom att man lämnar på morgonen o hämtar på eftermiddagen...
Tänderna är alltså fixade hos Sjöstadens Veterinärpraktik i Hammarby sjöstad. Trevlig veterinär dessutom :)

I Don't Need A Man åker i morgon bitti till sitt nya hem. Jag ska vara på Arlanda 07.30.... my god!

1 kommentar:

  1. ..Alfons är kär ..for ince in a lifetime...så nu ska du inte vara spydig mot mot honom.."lillkillen"..5,2 kg.....hmmm...ha ha ha

    SvaraRadera